Qatar 2022

Selektor Maroka: Očekivali smo više hrvatskih navijača na tribinama

Hrvatska i Maroko odigrali su 0:0 u prvoj utakmici grupe F Svjetskog prvenstva.

FOTO: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
FOTO: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Utakmicu je komentarisao marokanski selektor Walid Regragui, koji je naslijedio Vahida Halilhodžića nakon što je on dobio otkaz iako je s Marokom izborio nastup u Kataru.

“Hrvatska je jedna od najboljih timova na svijetu. Modrić je nevjerovatan i to je danas pokazao. Nadam se da ćemo pobijediti u preostalim utakmicama te se plasirati dalje”, rekao je Regragui odgovorivši potom na pitanje je li se njegova ekipa uplašila:

“Ne, nije bilo straha. Igrali smo svojim stilom kad smo uzeli loptu. Možda smo mogli biti i bolji, ali Hrvatska je opasna ekipa. Trebali smo više ići prema naprijed kako bismo osvojili loptu, to je istina. Hrvatska je imala loptu, a mi smo bili efikasniji, prenio je SC Sport.

“Hvala navijačima, koji su nas nosili cijelu utakmicu. Očekivali smo više hrvatskih navijača jer je to jedna od najboljih reprezentacija na svijetu. Bojali smo se da ćemo izgubiti prvu utakmicu, kao što smo na posljednjem prvenstvu. Ne vrijedi dobro igrati ako se izgubi. Sad smo bili pametniji. Nadam se da su Marokanci i Afrikanci ponosni na nas”, rekao je Regragui.

Prihvati notifikacije