Fudbal

ČUDNA IZJAVA TRENERA SARAJEVA "Zaslužili smo više..." (VIDEO)

Fudbalski klub Sarajevo će u nedjelju biti domaćin u velikom derbiju protiv gradskog rivala Željezničara u okviru 21. kola WWin lige.

FOTO: SCREENSHOT/YT/FKSARAJEVO
FOTO: SCREENSHOT/YT/FKSARAJEVO
Arhiva

Trener Bordo tima Simon Rožman dao je intervju za službenu stranicu kluba s Koševa.

“Vjerujte da igrači najviše vole utakmice, štaviše to je i njima bolje. Spremni smo na to, spremni smo na taj ritam. Rekao sam već da će svi imati šansu i da je na njima da se dokažu, hoće li igrati više ili manje. Reakcija ekipe je bila dobra, potrošnja je bila veća nakon utakmice protiv Zvijezde. Mislim da smo zaslužili više nego što smo dobili, to nas je i poremetilo. Ekipa je odreagovala na dobar način. Svaka sljedeća utakmica nam je šansa da dokažemo da možemo biti bolji”, rekao je Rožman.

Sljedeća utakmica je ona koju svi žele igrati, znamo svi šta ovaj derbi znači, ali kao uvijek, za prvih 11 ćemo se odlučiti prije utakmice. Za one za koje mislimo da su najspremniji i da mogu odgovoriti na sve što će se dešavati na terenu. Igrači su zdravi, spremni i motivisani. Svaka sljedeća utakmica nam je šansa da se pokažemo u boljem svjetlu i da idemo prema zadnjoj trećini prvenstva u boljoj atmosferi.”

Prihvati notifikacije