Košarka

Spavao mu sa mamom, a sad će biti saigrači

Posljednjeg dana prijelaznog roka u NBA ligi dogodio se trade oko kojeg se već sad diže prašina, a moglo bi biti vrlo zanimljivo u budućnosti.

FOTO: SCREENSHOT/INSTAGRAM
FOTO: SCREENSHOT/INSTAGRAM

U sklopu dogovora s Utah Jazzom oko Russella Westbrooka, Los Angeles Lakersi doveli su Malika Beasleyja, košarkaša koji od svog dolaska u NBA ligu nije najveći trag ostavio svojim košarkaškim vještinama, nego vezom s Larsom Pippen.

Larsa je bivša supruga legendarnog igrača Chicago Bullsa Scottieja Pippena, s kojim ima sina Scottieja Pippena Juniora, koji pak trenutno igra za, pogađate: Los Angeles Lakerse.

Prije tri godine, dok se Larsa službeno još nije bila razvela od Scottieja, bila je u vezi s Beasleyjem. Američki mediji s velikom su ih pozornošću pratili, prvenstveno zbog činjenice da je Larsa 22 godine starija od Malika.

On je za njom bio “izgubio glavu”, ostavio je ženu s kojom je imao dijete. Međutim, avantura je potrajala kratko, a Larsa je nakon svega poručila:

“On nije muškarac, nego plačljivko i jeftin lik.”

Malik Beasley nakon svega je molio svoju suprugu da opet budu zajedno, na što je ona i pristala. U međuvremenu mu je supruga ponovno zatrudnjela, pa sada čekaju drugo dijete.

Larsa? Ona je trenutno u vezi sa sinom Michaela Jordana, koji je 16 godina mlađi od nje…

Prihvati notifikacije