Ostalo

Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš

Brazilski model Lais Ribeiro iza sebe ima težak život, a sad je konačno sretna te je na plaži uživala s novopečenim suprugom Joakimom Noahom.

FOTO:
FOTO:

Brazilski top-model i bivša Victorijina anđelica Lais Ribeiro viđena je na plaži Rio De Janeira dok je s novopečenim suprugom Jokakimom Noahom izmjenjivala nježne poljupce.

Novopečeni bračni par pokazivao je svoja isklesana i utrenirana tijela za koja su naporno trenirali jer se Lais bavi modelingom, a Joakim košarkom.

Lais je nosila minijaturni bikini zebrastog uzorka, koji je jedva prekrio njezine bujne adute, dok je Joakim nosio crne kupaće hlačice.

Čini se da za ovaj par nema kraja sreći, a svoju su dugogodišnju ljubav nedavno okrunili i brakom. Ceremonija se održala na jednoj brazilskoj plaži uz obitelj i prijatelje, a paparazzi su jedva dočekali da ulove mladenku, ali i njezine poznate prijateljice koje su prisustvovale vjenčanju. Svoju kolegicu došle su podržati i bivše Victorijine anđelice Candice Swanepoel i Sara Sampaio, koja je bila i jedna od djeveruša.

Prihvati notifikacije