Fudbal

Mučne scene iz Portugala: Hajduk prošao dalje, na kraju utakmice opšta tuča na terenu

Hajduk je s ukupnih 3:2 prošao Vitoriju Guimaraes u trećem pretkolu Konferencijske lige te će u play-off fazi igrati protiv Villarreala.

FOTO: 
HUGO DELGADO/EPA
FOTO: HUGO DELGADO/EPA

Prva utakmica na Poljudu završila je 3:1 za Hajduk, dok su Portugalci kod kuće pobijedili 1:0 golom Andersona u petoj minuti.

Igrači su se “čupali” u središnjem krugu, s tribina su letjele stolice, a navijači obaju klubova “visjeli” su na ogradi željni obračuna.

FOTO: 
HUGO DELGADO/EPA
FOTO: HUGO DELGADO/EPA

Kako je proteklo 90 minuta, tako je i okončana utakmica u Guimaraesu gdje su nogometaši obje momčadi ušli u klupko fizičkog obračuna.

Bijele su sa tribina ispratili desetine flaša, pa čak i kada su pozdravili svoje navijače i krenuli prema tunelu, ponovno je došlo do tučnjave, ovog puta članova rukovodstva s obje strane, javljaju hrvatski mediji.

FOTO: 
HUGO DELGADO/EPA
FOTO: HUGO DELGADO/EPA

Mučne scene na travnjaku Dom Afonso Henriquesa smo gledali po završetku dvoboja, kao da je utakmica neke niže lige. A koliko je samo stolica poletjelo prema travnjaku, kako su se razjarili nezadovoljni navijači domaćina i njihov stručni stožer.

Portugalci se nikako nisu mogli pomiriti s ispadanjem, ali glavno je na kraju pitanje što će u zapisnik unijeti sudac Palibiyi i delegat iz Moldavije, Sergiu Lisnic. Jer, svega smo se nagledali na kraju dvoboja.

Prihvati notifikacije