Fudbal

"Zmajevi" održali otvoreni trening: Najmlađi uživali u druženju s Džekom i društvom (FOTO)

Fudbalski A reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Butmiru odradili trening koji je privukao veliki broj ljubitelja fudbala i naše reprezentacije.

FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH

Navijači su tokom čitavog treninga pružali podršku Zmajevima, selektoru Mehi Kodri i njegovim saradnicima, a mnogi su iskoristili priliku da se fotografišu sa svojim omiljenim fudbalerima.

FS BiH je u saradnji sa humanitarnim Udruženjem Pomozi.ba organizovao da gosti na današnjem treningu budu djeca i mladi iz Doma za djecu bez roditeljskog staranja „Bjelave“, Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece „Mjedenica“, Kuće za mlade „Blagovac“, Udruženja porodica djece i osoba sa poteškoćama u razvoju „Dajte nam šansu“, Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“, te iz Plivačkog kluba „Spid“.

FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH
FOTO: FSBIH

Pripreme „A“ tima se nastavljaju sutra u Zenici kad su planirane i službene medijske aktivnosti. U 17:00 sati na „Bilinom polju“ zakazana je press konferencija, a u 17:30 trening.

Na istom mjestu će biti održane i službene medijske aktivnosti selekcije Lihtenštajna. Press konferencija će početi u 18:30, a trening u 19:00 sati.

Prihvati notifikacije