Fudbal

TRANSFER RONALDA KRIJE VELIKU TAJNU! Iza čitave priče stoji farsa koja će tek sve zatresti

Pretpostavljamo da to nije bilo nimalo lako, ali vjerojatno se Cristiano Ronaldo nekako uspio pomiriti s realnošću.

FOTO:  ROLEX DELA PENA/EPA
FOTO: ROLEX DELA PENA/EPA

Nakon što se njegov agent Jorge Mendes, čovjek kojem su u nogometu sva vrata otvoreno, polomio kako bi mu pronašao europski angažman, portugalski je napadač prihvatio realnost.

Potpisao je ugovor s Al Nassrom, bogatim klubom iz Saudijske Arabije, koji će mu taj angažman platiti čak 500 miliona eura za dvije i pol sezone.

Barem su tako glasile prve vijesti.

Ipak, ugledni europski sportski dnevnici poput La Gazzette dello Sport i Marce tvrde kako se u Ronaldovom ugovoru krije još jedna ‘caka‘.

Riječ je, naime, o ulozi ambasadora saudijske kandidature za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2030. godine, zajedno s Egiptom i Grčkom.

Valja spomenuti kako domaćinstvo SP-a 2030. godine želi i njegov Portugal, a Saudijska Arabija već je ranije kao svog ambasadora angažirala i – Lionela Messija!

Zanimljivo, Ronaldo je novim ugovorom preskočio Messija kad je u pitanju zarada, te je postao najplaćeniji sportaš na svijetu, prenosi Jutarnji.

Novac nije nikakav problem, nafte ima k‘o u priči i još je uvijek na cijeni, pa Saudijci tu ne misle stati. Njihov je sljedeći ‘pick‘ aktuelni stoper Paris Saint-Germaina Sergio Ramos…