Fudbal

Stigla reakcija Džeke nakon što je Tadić digao tri prsta!

Za vrijeme reprezentativne pauze fudbaler Fenerbahčea Dušan Tadić dospio je u centar pažnje turske javnosti.

FOTO: TWITTER @ARSIVUNUTMZGS
FOTO: TWITTER @ARSIVUNUTMZGS

Naime, on je tokom vožnje avionom digao tri prsta, što je dovelo do toga da najpoznatiji mediji u zemlji poput Sabaha i Hurriyeta čak pišu i o navodnom raskolu u njihovom odnosu.

“Zašto se čudite što Dušan Tadić pokazuje četnički pozdrav? Pa ovaj čovjek je ranije ismijavao Orkuna Kokcua jer posti u mjesecu Ramazanu. Kao kapiten Ajaxa odbio je da nosi traku sa bojama Turske i Sirije. Nemojte da ga navijači Fenerbahcea brane jer nemaju pojma o ovim stvarima“, jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da su komentari protiv njega vezani mahom za navijače rivalskog Galatasaraya i ljude povezane sa klupskom televizijom.

Međutim, danas su fudbaleri Fenerbahčea održali trening, a Džeko i Tadić stigli su zajedno i dodali da zajedno provode cijeli dan i da među njima nema problema.

“Normalno je da pokušavaju da pronađu nešto oko nas jer nas se boje. Skoro 24 sata provodimo zajedno”, kazali su Džeko i Tadić.

“Niko ne treba vjerovati šta zlonamjerni ljudi govore. Niko nema vremena za takve gluposti. Očekuje nas meč za tri dana i želimo ostati prvi na tabeli.”

Prihvati notifikacije