Fudbal

SINE, CIJELI MILAN I INTER TI JE SPAVAO SA ŽENOM! Mourinho mu istinu sasuo u lice, a onda je nastao haos

Poznati fudbaler Mesut Ozil odlučio je nedavno da okači kopačke o klin, i ode u zasluženu penziju.

FOTO: EPA/ANDY RAIN; EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA; INSTAGRAM
FOTO: EPA/ANDY RAIN; EPA-EFE/JAVIER ETXEZARRETA; INSTAGRAM

Možda mu je ovo i najbolja odluka, s ozbirom da godinama unazad ne igra na svom prepoznatljivom nivou. Iza sebe ima fenomenalnu i bogatu karijeru, a najbolje partije je pružao u dresu Real Madrida, u kome je igrao od 2010. do 2013. godine.

Prije nekoliko godina španski list “El Confidencial” je objavio snimke razgovora Florentina Pereza na kojima se čuje da je on sve znao o ljubavnom životu Mesuta Ozila, a o njegovoj tadašnjoj djevojci nije imao šta lijepo da kaže.

Inače, Ozil se u to vreme zabavljao sa venecuelanskom manekenkom Aidom Yespicom, a jednog dana.

“Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Mourinho mu je rekao ‘sa djevojkom ti je spavao cijeli tim Milana, cijeli tim Intera i cijeli stručni štab’. Mislim da je Ozil poslije te izjave raskinuo sa njom. Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promijenio je stil života. Otjerao je tadašnju devojku i zamijenio je sa manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati”, kazao je Perez na tom snimku, a može se reći da su poslije toga i Mourinho i Ozil bili u sukobu jer se njemačkom fudbaleru nije dopalo što je tako govorio o Aidi.

Nedugo nakon toga Ozil i Aida su stavili tačku na svoju vezu, a potom je njemački fudbaler oženio švedsku glumicu turskog porijekla Amine Gulše.

Prihvati notifikacije