Fudbal

KAKAV SKANDAL U ZAGREBU Šta se desilo na dočeku Vatrenih? Javnost je zgrožena

'Molimo Vladu Republike Hrvatske i gradonačelnika Tomaševića da više nikad ne organiziraju neki doček, hvala!' kažu jedni. 'Bolje FIFA odabrala sudije, nego naši voditelje!', dodaju drugi

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Oko 80.000 ljudi sinoć su dočekali Vatrene na Trgu bana Josipa Jelačića. Program su vodili Iva Šulentić i Luka Bulić kojima mnogi nisu oduševljeni. Društvenim mrežama kruže brojne kritike na njihov račun.

Tako je bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru napisala: “Ovo revanje nemere se slušat!”, a nakon toga još je dodala i “Vatreni nisu zaslužili tako šlampav doček. Loša improvizacija”.

Mirjana Hrga na svom Facebook profilu napisala je: “Bože dragi, voditelj dočeka… čista parodija. Sreća da su ovi dečki čudo. Petković upravo. Naprimjer. Taj dečko ima sve. Talent, srce, pamet, mudrost i stav”.

Saborski zastupnik Marin Miletić je napisao da su “jedina sjena večerašnjem skupu potpuno nedorasli voditelji”.

Pročitajte još

Muškom voditelju je valjda jedina fora bila: Ovdje niko nije normalan. Iako je nama navijačima ovo fora pjesmica, ni mi ju ne volimo pjevati stotine puta u dva sata. Dobacuje mi jedan navijač: “Za ove voditelje na bini mi svi kao da nismo normalni, možda je njima to nenormalno, ali nama je – normalno.” Zanimljivo. I meni se čini da je hiljade nas večeras baš – normalno.

Ženski voditelj je u dimenziji kao da ja vodim kongres nuklearnih fizičara, ta situacija. Jako, jako loše. Bez osjećaja za kult repke, bez filinga za ulicu. Meni je žao da su takvi voditelji bacili sjenu na večer pamćenja. Ako su organizatori htjeli voditelje MOŽEMO svjetonazora, ili tako sličnog, imamo mi u Rijeci sjajnog Roberta Ferlina. Koji je sličnog svjetonazora, ali čovjek je pravi gospodin, vrhunski voditelj, poznaje nogomet i osjeća narod. Bio bi sjajan! Ovako, baš meni tužno, mnogima čujem jako iritantno”, napisao je između ostalog Miletić.

Popularna Facebook stranica “Imocki crnjaci” napisala je: “Bolji repertoar pisama je u mojoj garaži nego vamo na dočeku”.

Prihvati notifikacije