Ostalo

Usred razvoda Icardi objavio privatnu prepisku sa Wandom: Jedna fotka zaprepastila je sve

Mauro i Wanda Icardi su odlučili da se raziđu, što je supruga novog napadača Galatasaraya nedavno potvrdila na društvenim mrežama.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Wanda je u međuvremenu skinula prezime Icardi sa svojih naloga na društvenim mrežama i vratila je Nara, dok su i zajedničke fotografije ovog para nestale sa istih. Sam Mauro se nije odmah oglasio povodom ove teme, ali su njegove tri posljednje objave na Instagramu privukle veliku pažnju.

Razlog je taj što je podijelio privatnu prepisku sa Vandom, da bi ih nedugo zatim obrisao. Ukratko, Wanda je uputila nekoliko poziva Icardiju koji najprije nije odgovarao, a onda joj je vratio poruku:

“Sam sam, ne moram da ti dajem nikakva objašnjenja. Ostavila si me. Hoćeš li sada da upravljaš mojim životom?

“Zato što si lažov. Oženjen i sam – vratila mu je Wanda, dok je fudbaler potom napisao da su isti, kao i da je Wanda toksična nakon što je ova insistirala da joj Mauro kaže gdje se nalazi.

Icardi je te poruke na kraju obrisao, ali je ostala fotografija kada šalje poljubac Wandi i kaže joj “Volim te, toksična”, dok se ova smiješila. Naravno, to je mnoge šokiralo s obzirom na ovo ranije dopisivanje koje nije bilo prijateljski nastrojeno.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

Ovoj sapunici očigledno nema kraja…

Prihvati notifikacije