Fudbal

Salah se oglasio oko odlaska Kloppa, da li je nešto nagovijestio ovom porukom?

Mohamed Salah, 31-godišnji egipatski nogometaš, dao je naslutiti kako će i ubuduće nositi dres Liverpoola čiji je član od 2017. godine.

Mohamed Salah
FOTO: EPA/ ADAM VAUGHAN

Salah s Liverpoolom ima valjani ugovor do juna iduće godine, a zbog određenih ponuda o kojima se pisalo, slabije forme u drugom dijelu sezone koja je upravo završila, kao i zbog odlaska trenera Jurgena Kloppa, govorilo se o potencijalnom odlasku ovog napadača s Anfielda.

“Znamo da se jedino trofeji traže u Liverpoolu i učinit ćemo sve što je moguće da se oni osvajaju i iduće sezone u klubu. Naši navijači to zaslužuju, a mi igrači ćemo se boriti do krajnjih granica da to i ostvarimo“, poručio je Salah putem društvenih mreža te time nagovijestio kako namjerava ostati u Liverpoolu gdje je došao prije sedam godina iz Rome.

Pročitajte još

U posljednje vrijeme suradnje Salah je imao određene konflikte s trenerom Jurgenom Kloppom, ali povodom njegovog odlaska Egipćanin je poručio.

“Bilo je sjajno dijeliti sve trenutke, uspjehe i trofeje s tobom u posljednjih sedam godina“, napisao je Salah uz postavljenu sliku s njemačkih strategom.

Salah je u Liverpoolu ukupno odigrao 250 prvenstvenih utakmica te je postigao 155 pogodaka. Njegova je ekipa ove sezone završila kao treća u Premier ligi, a Salaha se dovodilo u kontekst mogućeg odlaska u Saudijsku Arabiju.

Kloppa je pak na klupi Liverpoola zamijenio Nizozemac Arne Slot.