Ostalo

Poznata sportašica ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem: "Niko me ne želi"

Jedna od najuspješnijih preponašica na svijetu, Lolo Jones (40), veliku pozornost privukla je još prije deset godina priznavši da je još uvijek nevina, a kao razlog je navela da to želi učiniti tek kada se uda.

FOTO: INSTAGRAM @LOLOJONES
FOTO: INSTAGRAM @LOLOJONES

Američka preponašica uoči 40. rođendana je na društvenim mrežama objavila video u kojem je iskreno progovorila da ju je strah kako joj otkucava biološki sat te da se boji kako neće nikada imati svoju obitelj. Iz tog je razloga odlučila zamrznuti jajašca te je pozvala sve djevojke da provjere koliko su plodne, prenosi 24sata.

“Prestravljena sam. Točno je 15 dana prije nego što ću napuniti 40. Ništa me nije uplašilo više od osjećaja da mi ponestaje vremena da imam obitelj. Prvi put sam htjela zamrznuti svoje stanice kad sam imala 30 godina, ali odustala sam jer sam mislila da ću upoznati budućeg supruga. Evo me deset godina kasnije i ništa se nije promijenilo. Postala sam tjeskobna te ni sama ne znam mogu li uopće imati djecu. Odlučila sam zamrznuti jajašca i srećom, pretrage su pokazale da sam plodna”, kazala je Jones.

Jones je još 2013. godine rekla da je ostati nevin prije braka “teže nego trenirati za Olimpijske igre”.

A zatim, sedam godina kasnije, također je otkrila komičaru Kevinu Hartu da je očuvanje nevinosti prije braka također izazvalo pustoš u njezinom ljubavnom životu.

“To je bila pogreška (otkrivajući da je djevica)”, rekla je Hartu u njegovom podcastu ‘Cold as Balls’.

“To je ubilo sve moje spojeve nakon toga. Kao da nisam ni imala priliku. Prije sam barem imala priliku!”

“Prije bih razmišljala kada je dobro vrijeme da to kažem dečku. Da pričekam dok malo ne vidi moj karakter ili da mu kažem sve odjednom.”

Prihvati notifikacije