Fudbal

"Posljednji put gledao sam reprezentaciju kada je Selma Bajrami bila u svečanoj loži"

Lijepo je bilo vidjeti Elvira Bolića i Zvjezdana Misimovića nakon utakmice “Zmajeva”. Bh.reprezentativci su vezli na terenu, što je razgalilo srca bh.navijača.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Sretni su bili i dva istaknuta reprezentativca Elvir Bolić i Zvjezdan Misimović, nekadašnji tandem iz vremena kada su zajedno igrali.

Dok je “Miske” unutra, Bola je vjerni navijač. I jedan i drugi ostavili su dubok trag u državnom timu. Bolić je, do pojave Edina Džeke, bio najbolji strijelac reprezentacije.

Oduševljen je igrom svih, posebno mlađih igrača. Bio je u reprezentaciji kada je u prvom mandatu Faruk Hadžibegić bio selektor.

Nekadašnji je napadač otkrio zašto ga nije bilo posljednjih godina na utakmicama reprezentacije.

“Posljednji put gledao sam reprezentaciju protiv Turske. Bilo je to prije 15.godina, kada je Selma Bajrami bila u svečanoj loži, a Hakan Šukur i ja smo sjedili u predzadnjem redu. Znate, kako je tada bilo u i oko reprezentacije. Jednostavno, više nisam dolazio. Večeras mi je bilo puno srce dok sam gledao naše igrače”- izjavio je Elvir Bolić.

Na sreću, “mračno” doba oko Saveza, sada je prošlost. U to vrijeme “estrada” je uživala sve privilegije, a istinski asovi tjerani od reprezentacije.

Nadajmo se da će Bolić u skorije vrijeme biti, ne samo navijač reprezentacije, već na nekoj od pozicija u NSBiH, pišu Sportske.

Prihvati notifikacije