Fudbal

I u NK Široki Brijeg otvorili oči? Izgubili smo zbog sudija!

Nogometni klub Široki Brijeg požalio se na suđenje na jučerašnjoj utakmice Tuzla City - Široki Brijeg (3:1), te je ustvrdio da je na rezultat te utakmice izravno utjecalo loše suđenje.

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
Arhiva

„Apeli koje smo upućivali tijelima koja upravljaju bh. nogometom nisu polučili apsolutno nikakav utjecaj na uklanjanje anomalija koje isplivavaju na površinu iz utakmice u utakmicu. Umjesto reakcija koje će spriječiti nanošenje nesagledivih šteta našem nogometu, iz utakmice u utakmicu svjedočimo kako sudačka lokomotiva nastavlja punom parom krojiti tablicu i mešetariti nogometom u BiH. Dakako, uz nečiji blagoslov. NK Široki Brijeg je utakmicu 26. kola WWin lige ovoga petka u Tuzli izgubio zbog kardinalnih pogrešaka sudaca“, napisao je klub s Pecare na svom Facebook profilu.

Pročitajte još

NK Široki Brijeg ukazao je na dvije, kako su naveli, grube sudačke pogreške koje su odlučila jučerašnju utakmicu: nepriznati pogodak Bože Prusine u 41. minuti za Široki Brijeg te dosuđeni jedanaesterac za Tuzla City u 70. minuti.

U objavi se dodaje kako je ovu druga utakmica za redom u kojoj je NK Široki Brijeg grubo oštećen.

„Zbrajajući samo situacije u kojima smo izravno oštećeni i u kojima su sudačke pogreške odredile konačni rezultat u samo posljednje dvije utakmice našega Kluba, smatramo kako ovo nikako ne može biti izoliran slučaj. Nogomet u BiH je odraz svega lošega u našem društvu. Gospodo, ovo je moralna kaljuža, tonemo sve dublje“, poručili su iz NK Široki Brijeg.