Fudbal

NE ZNA ČOVJEK BI LI PLAKAO ILI SE SMIJAO Pogledajte šta na Facebooku radi menadžer reprezentativca BiH

Kao i uvijek, mnogo je bure u i oko fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine

FOTO: FACEBOOK/ZURNAL/FOTOR
FOTO: FACEBOOK/ZURNAL/FOTOR

Ponovo smo svjedoci raznih spletkarenja i očito namještenog spiska reprezentacije BiH.

Selektor reprezentacije BiH je penzioner iz Francuske, Faruk Hadžibegić. Nekada veliko igračko ime, koje se nikada nije dokazalo u trenerskom poslu i godinama je bio bez angažmana, ali “može” voditi Zmajeve.

Hadžibegić je tu izgleda marioneta, a spisak kroje neki drugi likovi.

Jedan od njih navodno je i kontroverzni menadžer Admir Husarić, koji je u centar medijske pažnje u BiH dospio ne zato što je prodao Manchester Unitedu ili Barceloni igrača, već što mu je SIPA pretresala kuću i objekte.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Prema izvorima Žurnala, pretresali se pored ostalih objekti u vlasništvu fudbalskog menadžera Admira Husarića i advokata Hajrudina Škahića u Srebreniku, potom Nusreta Mustabašića, Miloša Jakovljevića u Banjaluci te Ferhata Peštalića zvanog Pero. Sumnja se da je ova grupa, zajedno sa još nekoliko osoba učestvovala u carinskim prevarama.

Admir Husarić je kontrovezni fudbalski menadžer koji se dovodio u vezu sa više afera, a posebno je upečatljiva njegova javna objava putem društvenih mreža kada je s metkom u cijevi prijetio pripadniku navijačke skupine iz Tuzle.

A, da tuga bude veća, Husarić, koji je veoma aktivan na društvenim mrežama, kao 10-godišnje dijete se svađa sa navijačima, prijeti, a izgleda koristi i lažne profile?!

Inače, Husarić je menadžer Jasmina Mešanovića, koji je pod, blago rečeno, čudnim okolnostima, dobio poziv u reprezentaciju.

Prihvati notifikacije