Fudbal

Marca tvrdi: Real donio odluku u vezi Luke Modrića

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proteklih se dana spominjao u kontekstu odlaska u Saudijsku Arabija, no čini se da ništa neće biti od toga.

FOTO: RODRIGO JIMENEZ/EPA
FOTO: RODRIGO JIMENEZ/EPA

Naima, Marca navodi kako je Modrićeva želja jasna karijeru želi završiti isključivo na Santiago Bernabeuu.

“Najspecifičniji slučaj je onaj Luke Modrića. Hrvata obožavaju svi u Realu, u koji se vratio nakon sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu. Al Nassr mu je dao ponudu koja se ne odbija, ali Modrić je jasno odgovorio da u sljedećoj sezoni želi igrati samo za Real. Rješenje te situacije ovisi o razgovoru Luke Modrića i Florentina Pereza, koji se očekuje. Modrićev status nije narušilo to što je u posljednje vrijeme rezerva ili onaj kojeg se rano mijenja“, piše najčitaniji španski list.

Marca se osvrnula na glasine da Real neće produžiti ugovor s Modrićem.

“Ancelotti je izjavio da je Modrić pronašao ritam, ali činjenica je da Modrić itekako osjeća posljedice nastupa na SP-u. Međutim, neosporno je i da će se uskoro vratiti na svoju uobičajenu razinu, onu kojom je na početku sezone poništio sve dvojbe u njega. Glasine kako je Real odlučio da s njim neće produljiti ugovor ili da je ipak dogovorio transfer u Al Nassr su potpuno neutemeljene“, tvrdi Marca.

Prihvati notifikacije