Fudbal

Mamić najavio povlačenje iz borbe za Dinamo: "Ja sam završena priča"

Zdravko Mamić rekao je da se više neće boriti za prevlast u Dinamu.

FOTO: EPA/ANTONIO BAT
FOTO: EPA/ANTONIO BAT

Mamić, koji je pravomoćno osuđen zbog izvlačenja novca iz Dinama i skriva se u Bosni i Hercegovini, pokušao je preko svojih podanika izbaciti iz kluba člana uprave Krešimira Antolića. No to mu nije uspjelo, prenosi Index.hr.

“Napadnuti su najpošteniji judi u klubu kao što su Ivana ili Amra, koje su izložene mobingu i maltretiranju. vidite da predsjednik ne želi sazvati skupštinu jer bi izgubili. Oni ucjenjuju i reketare. Oni su trenera Jozu Mandića, iznimno uspješnog trenera, reketarili da će mu dati ugovor ako podnese ostavku u Skupštini.

Pročitajte još

Imam već napisan svoj oproštaj od Dinama na mobitelu nekoliko mjeseci. Ja sam završena priča. Imam pravo na svoj život. Nikakvo fingiranje, nikakva demagogija. Ja sam dao što sam mogao. Sad kad hoću, ne mogu dati što mogu. Neka se oni bore za sebe”, rekao je Mamić u Dnevniku Nove TV.

Jučer je objavljena vijest kako je Izvršni odbor iz članstva kluba isključio četiri člana odana Zdravku Mamiću. Smijenjeni su predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi Nadzornog odbora Andrej Meniga i Nikola Polak te član Izvršnog odbora Damir Zorić. No oni su objavili da ipak neće otići iz kluba te da će nastaviti s radom.

Pročitajte još

Iz Dinama su poručili da su Rožić, Meniga, Polak i Zorić naštetili ugledu kluba te da su zbog toga izbačeni iz kluba.

“Na sjednici je Izvršni odbor zaključio da se radi o postupanjima kojima se nesumnjivo ruši dignitet i ugled Kluba i svih članova Kluba, a navedeni pojedini članovi Kluba postupali su iznoseći difamirajuće, neistinite i uvredljive tvrdnje”, stoji na Dinamovoj službenoj stranici.