Ostalo

Legende zgrožene potezom selektora uživo na televiziji: "To što je napravio je sramotno! Vidjelo se da nije do mikrofona..."

Hrvatska rukometna reprezentacija je u posljednjem kolu drugog kruga na Svjetskom prvenstvu u Malmou savladala Bahrein 43:32. Selektor Hrvoje Horvat je nakon utakmice dao jedan od najbizarnijih intervjua ikad.

FOTO: RTL
FOTO: RTL

“Trenutno jedva čekam da vidim porodicu pa ćemo vidjeti. Kažem, obećao sam neke stvari pa ne bi to komentirao, preintimno je”, rekao je Horvat pa slao srca u kameru. Nakon toga je dobio pitanje o tome hoće li ostati selektor.

Umjesto odgovora je samo otvarao usta i trolao novinarku. “Što je bilo, greška neka? Odgovorio sam”, rekao je nakon 15-ak sekundi trolanja.

Stručni komentatori RTL televizije – Goran Šprem i Petar Metličić dobrano su kritizirali selektora Hrvatske.

Metličić je kazao:

“Ovo je sramota, nisam u životu to doživio. Možemo pričati o neuspjehu, ali ovo je nepoštivanje svih koji predstavljaju reprezentaciju. Mi u Splitu kažemo ‘Vrime je‘, i Horvatu i onima koji su ga doveli. Mi ćemo se ljutit što nismo pobijedili, tu smo da to komentiramo, ali ovo je stvarno nedopustivo.

Nadovezao se Drago Vuković:

“Vidjelo se da nije do mikrofona, ne znam kako je sebi ovo mogao dopustiti. Ja ću se ispričati novinarki ako on nije, očito ima dobar push pa se može ovako ponašati.

Potom je svoje mišljenje iznio i Šprem:

“Meni je ovo bizarno i ne sviđa mi se. Na jedno ovako ozbiljno pitanje.. Mi se šalimo i ja ću prvi prihvatiti šalu, međutim postoji način za to. Ovo je neprihvatljivo, ne znam čemu i što je ovo bilo. On je selektor reprezentacije, dobio je pitanje od novinara koji prati cijelo vrijeme, on mora na to odgovoriti. Može reći da ne želi o tome sada, ali ovo je.. Nekome možda smiješno, mi se tu možemo zafrkavati da bi prenijeli emociju, ali na pitanje nakon utakmice SP-a na koje svi čekamo odgovor, ovako odgovoriti.. Nek‘ se niko ne ljuti, ovo je bezobrazno.

Prihvati notifikacije