Ostalo

Još jedan naš igrač odabrao Hrvatsku: "Iz BiH me niko nije zvao, čekao sam poziv Hrvatske"

Bosna i Hercegovina će ponovno izgubiti veliki sportski talent zbog nejasnih postupaka. Goran Perkovac, selektor hrvatske muške rukometne reprezentacije, objavio je popis kandidata za okupljanje popularno nazvanih “Kauboja”.

FOTO: RK IZVIDJAC
FOTO: RK IZVIDJAC

To će biti probno okupljanje, a Perkovac je pozvao igrače koji su već bili članovi ili su blizu ulaska u reprezentaciju. Želi ih vidjeti na jednom mjestu i polako početi s pripremama za njihove moguće buduće nastupe.

Na popisu se nalazi i Ivano Pavlović, jedan od najboljih rukometaša iz Izviđača Ljubuškog, koji će ubuduće igrati za Hrvatsku, a ne za Bosnu i Hercegovinu. Dvadesetogodišnji rukometaš, koji igra na poziciji središnjeg beka, najbolji je strijelac Ljubušaka, ali očigledno to nije dovoljno za rukometnu velesilu poput Bosne i Hercegovine.

Pavlović je istaknuo za hrvatski portal 24sata.hr da ga niko nije kontaktirao iz reprezentacije nakon prošlogodišnjeg Europskog prvenstva te da je dugo čekao poziv od Hrvatske.

Naša rukometna reprezentacija će tako ostati bez još jednog talentiranog rukometaša koji će nastaviti graditi svoju karijeru kroz drugu reprezentaciju.

Prihvati notifikacije