Ostalo

FRANCUSKA U ŠOKU Rukometna legenda uhapšena zbog pedofilije

Bivši golman francuske rukometne reprezentacije, Bruno Martini, završio je iza rešetaka poslije dvogodišnje policijske akcije zbog pedofilije

FOTO: TWITTER/NICE-MATIN
FOTO: TWITTER/NICE-MATIN

Bivši golman francuske rukometne reprezentacije, Bruno Martini, završio je iza rešetaka poslije dvogodišnje policijske akcije zbog pedofilije.

Nekadašnji svjetski prvak iz 1995. i 2001. godine s francuskom rukometnom reprezentacijom priveden je zbog “iskorištavanja maloljetnika“ i “snimanja dječje pornografije”, prenose francuski mediji.

Pročitajte još

Martini je dobro poznat domaćim ljubiteljima rukometa kao čuvar mreže solidne francuske generacije, a od kraja 2021. godine obnaša dužnost predsjednika francuskog udruženja prvoligaša, prenio je Gol.hr.

Martini je istražiteljima priznao kako je kontaktirao 13-godišnjeg dječaka preko društvenih mreža, tražio ga eksplicitne fotografije i snimke pa predložio da se nađu. Uhapšili su ga u njegovu pariškom domu u ponedjeljak.

Poslije dva dana u pritvoru pušten je na slobodu i mora se uskoro pojaviti na sudu. Prijeti mu pet godina zatvora, prizna li krivicu…

Prihvati notifikacije