Magazin

Žena snimala jela iz restorana s Michelinovom zvjezdicom, ljudi u šoku: ‘Neka, hvala, jest ću kući' 

FOTO: TIKTOK/RABIAHRAJA/SCREENSHOT
FOTO: TIKTOK/RABIAHRAJA/SCREENSHOT

TikTokerica Rabia Humaira Raja, koja posjećuje razne restorane te dijeli sa svojim pratiteljima kakvu hranu poslužuju, našla se nedavno u jednom danskom restoranu s dvije Michelinove zvjezdice. 

Naime, Rabia je snimila što je jela, a među ostalim bili su to sorbet od jelenske i svinjske krvi, gazpacho poslužen na lažnom ljudskom jeziku i pileći batci zajedno s nogama. 

Na jelovniku su se našli i pjena od bukovače s balsamicom, sirova meduza i gel ribljeg oka s kavijarom i bijelim šparogama. 

“Najteže stvari za pojesti u restoranu Alchemist s Michelinovom zvjezdicom”, napisala je Rabia u opisu videa na svom TikToku, piše Jutarnji, a njeni pratitelji nisu bili oduševljeni hranom koju je jela. 

“Poprilično sam siguran da restoran želi otjerati goste, ali oni jednostavno ne prestaju dolaziti”, napisao je jedan korisnik TikToka u komentarima, prenosi Radiosarajevo. 

“Ako me itko ikada odvede tamo, bit ću sigurna da me mrzi”, kaže drugi korisnik. 

“Ja se držim McDonald‘sa”, bio je još jedan komentar. 

“Jesu li bogataši dobro?”, uslijedio je još jedan, a jedan je korisnik TikToka zaključio: “Neka, jest ću kući.”

@rabiahraja

The hardest things to eat at 2 michelin star restaurant Alchemist. #restaurant #michelin #food #copenhagen

♬ Funny Song – Cavendish Music

Gosti restorana Alchemist spremni su platiti više od 1000 maraka samo za rezervaciju stola, dok rezervacija u kombinaciji s vinom za sommelierskim stolom iznosi dostza više. 

Prihvati notifikacije