Fudbal

Zasjedao Izvršni odbor FS BiH i donio pomalo nevjerovatnu odluku o Ivaylu Petevu

Pod predsjedavanjem predsjednika Vice Zeljkovića, danas je u Sarajevu održana 19. sjednica Izvršnog odbora FS BiH.

FOTO: NFSBIH
FOTO: NFSBIH

Selektoru Ivajlu Petevu ugovor ističe 31. 12. 2022. godine, ali ako je vjerovati saopštenju FS BiH o ovoj temi se nije govorilo na današnjoj sjednici.

Na sjednici su usvojeni Nacrt Plana prihoda i rashoda FS BiH za 2023. godinu, kao i Odluka o raspodjeli sredstava iz marketinškog ugovora sa kompanijom „m:tel“ a.d. Banja Luka klubovima učesnicima „m:tel“ Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2022/23.

Usvojeni su izvještaji Disciplinske komisije, Komiteta za takmičenje, Komiteta za sudije/suđenje i Komiteta za stadione i bezbjednost FS BiH za jesenji dio takmičarske sezone 2022/23. „m:tel“ Premijer lige BiH, kao i ostalih takmičenja u organizaciji FS BiH.

Donijeta je i odluka o prelaznom roku za igrače amatere u futsal takmičenju FS BiH koji počinje 26.12.2022. godine i traje do 20.01.2023. godine.

Na sjednici su usvojeni pravilnici za licenciranje klubova za učešće u UEFA klupskim takmičenjima i licenciranje klubova u domaćim takmičenjima, kao i odluke o rokovima u postupku licenciranja klubova za učešće u UEFA takmičenjima i Premijer ligi BiH za sezonu 2023/24.

Prihvati notifikacije