Fudbal

Vico Zeljković posjetio Zmajeve u Zenici, pa održao kratak govor. Ni pomena o Rusiji

Predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković posjetio je danas reprezentativce u Kampu u Zenici i održao kratak sastanak pred početak treninga.

FOTO: NFSBIH
FOTO: NFSBIH

„Bez obzira na sva dešavanja proteklih dana, trebamo razmišljati samo o susretu sa Crnom Gorom, a nakon toga i Rumunijom. Igrači moraju znati da sam tu za njih u svakom trenutku te da je naš zajednički cilj plasman u A Ligu nacija, te Euro. Vidim da vlada dobra energija i pozitivna atmosfera, fokus je još jednom ponavljam, na predstojećim utakmicama, a za sve druge stvari biće vremena i prilike za razgovor“, izjavio je Zeljković.

Podsjetimo, fudbalska reprezentacija BiH u petak igra susret Lige nacija protiv Crne Gore u Zenici. Utakmica počinje od 20 sati i 45 minuta.

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, danas se sastao sa predsjednikom Rusije i agresorom, Vladimirom Putinom, sa kojim je razgovarao i o prijateljskoj utakmici Rusije i BiH.

Dodik je istakao da je ponosan što je prije nekoliko dana osigurano odigravanje utakmice iako dio zemlje nije bio za ovu opciju.

“Činjenica da s vama održavamo komunikaciju jača našu poziciju. Prije nekoliko dana obezbijedili smo da reprezentacija BiH igra utakmicu sa Rusijom, posebno sam ponosan što će se to desiti, iako dio zemlje nije bio za to, naveo je Dodik.

Putin je istakao da sport treba da objedinjuje ljude, a ne da dijeli

Prihvati notifikacije