Jet set

Veselo u domu Rokvića, Bojana i Nikola podijelili najljepše vijesti

Nakon što je sin Nikole Rokvića i Bojane Barović Simeon prije četiri godine došao na svijet brojni fanovi supružnika povjerovali su da će na broju dva, kada je riječ o potomstvu, oni stati.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BOJANABAROVIC
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BOJANABAROVIC

Vrlo brzo manekenka i pjevač demantovali su sva nagađanja i javnost obavijestili da je na putu i peti član njihove divne porodice.

Rođenje djevojčice Angeline krajem januara ove godine ispunilo je srca ponosnih roditelja, koji su malenu mezimicu odmah predstavili javnosti putem društvenih mreža, gdje i inače bez mnogo zadrške dijele svoje intimne trenutke.

Bojana je daleko više od Nikole aktivna na Instagramu, reklo bi se i da je vrlo uticajna. Sa damama koje drže do sebe i majkama poput nje same ona svakodnevno dijeli savjete po pitanju kozmetike i ishrane za njih i bebe.

Sa željom da još jednu lijepu vijest podijeli sa pratiocima ona je juče objavila nove vijesti koje prate predivne fotografije, a riječ je o slikama sa rođendana njenog mezimca Simeona, prenosi Pink.

Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović napunio je juče četiri godine što su ponosni roditelji obilježili raskošnom proslavom u igraonici. Dekoracija po uzoru na mališanove omiljene crtane likove, baloni, konfetče, vatromet, svećice, pokloni… rođendansko slavlje učinili su još ljepšim, a koliko je zaista sve bilo besprjekorno najbolje govori osmijeh slavljenika i njegove starije setre Leone.

Prihvati notifikacije