BiH

U priču oko diplome Sebije Izetbegović uključio se Konaković i dao komentar koji je mnoge zaprepastio

Vidio sam da je Izetbegović optužio Sveučilište iz Zagreba, i sada hrvatski mediji moraju objasniti da li je to zaista neka kandžija iz Hrvatske pa se hrvatska politička scena obračunava sa gospođom Izetbegović, što bi bilo nedozvoljeno, kazao je on

FOTO: BOSNAINFO/FACEBOOK/CANVA
FOTO: BOSNAINFO/FACEBOOK/CANVA

Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova, u intervjuu za hrvatske medije komentarisao je i aktuelni slučaj diplome generalne direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović.

Na pitanje voditelja Aleksandra Stankovića da li je ovo što se događa sa Sebijom Izetbegović “početak kraja klana Izetbegović”, Konaković je dao interesantan odgovor u kojem nije direktno odgovorio na postavljeno pitanje. Ne volim razgovarati više o SDA. Bio sam dugo član te stranke, naš rastanak je bio bolan i emottivan, nisam tamo bio slučajno. Predugo sam o njima govorio i objašnjavao razloge našeg rastanka i to bih možda promijenio, rekao je Konaković.

Dalje je Konaković komentarisao pitanje voditelja koje se ticalo izjava lidera SDA Bakira Izetbegovića koji je za priču oko diplome svoje supruge optužio i zvanični Zagreb.

Šef bh. diplomatije je i na to pitanje (ne)iznenađujuće rekao da hrvatski mediji i hrvatska javnost mora dati odgovor na Izetbegovićevo pitanje. Vidio sam da je Izetbegović optužio Sveučilište iz Zagreba, i sada hrvatski mediji moraju objasniti da li je to zaista neka kandžija iz Hrvatske pa se hrvatska politička scena obračunava sa gospođom Izetbegović, što bi bilo nedozvoljeno, kazao je on.

Dodao je da mu izjave sa Sveučilišta u Zagrebu o tome kako oni ne posjeduju diplomu Sebije Izetbegović bile “malo light”, aludirajući na to da nisu bili baš uvjerljivi u svojim izjavama. To se mora dokazati, neko mora biti upravu. Sveučilište u Zagrebu je vodilo neku light komunikaciju, oni moraju reći ta je žena bila tu ili nije bila tu, imali smo ili nismo imali upis, jer će to sigurno završavati na sudu, zaključio je Izetbegović.

Prihvati notifikacije