Magazin

Trudnica ima stomak do zuba, ali i pomalo jeziv talent: Pokazala kako ga uspije totalno izravnati (Video)

26-godišnja majka četvero dječaka, Mariah Simon, u novembru 2022. godine je nakon što je saznala da će uskoro dobiti svoje peto dijete, obećala skrivati neplaniranu trudnoću od bliskih prijatelja i porodice uvlačenjem stomaka što je duže moguće.

FOTO: SCREENSHOT/TIKTOK/MARIAHLYNNE1996
FOTO: SCREENSHOT/TIKTOK/MARIAHLYNNE1996

Sada je njena sposobnost da može uvući svoj ogromni stomak bez tragova, postala viralna na TikToku.

“Uvijek sam uvlačila u želudac, radila sam to tokom svih trudnoća. Ovo nije moj prvi put,” rekla je Simon iz Baldwina. Ona i njen suprug Trevan, čiji sinovi imaju od 6 godina do 18 mjeseci, očekuju svoju prvu kćerku početkom maja.

“Na početku ove trudnoće htjela sam to zadržati u tajnosti jer nisam željela čuti nikakvu negativnost o bebi broj pet. Dakle, provela sam puno vremena uvlačeći stomak, a budući da su mi mišići tako zategnuti dole, stvarno se ne vidi”, objasnila je.

@mariahlynne1996 #girlmom #girlmomclub #largefamily #momsoftiktok #igottoseeher #pregnancyjourney ♬ Mrs. Right – Mindless Behavior

U procesu “usisavanja” želuca osoba stalno i intenzivno steže mišiće gornjeg dijela stomaka, zbog čega se stomak uvlači i čini se ravnim. Iako su nedavni izvještaji otkrili da uvlačenje trudničkog stomaka vjerovatno neće naškoditi fetusu, zbog slojeva masti i tekućine koji ga okružuju, taj čin nije preporučljiv.

Mariah, koja nije znala da je trudna sve do 10 sedmice, svoj je sve veći stomak skrivala od voljenih još 10 sedmic, ali u februaru, nakon 20 sedmica kada je ušla u drugo tromjesečje, ona i Trevan osjećali su se ugodno pa su obznanili veliku vijest sa svojom porodici.

@mariahlynne1996 #trendy #babylove #mommabear #babygirl #trendingsong #itsagirl #boyorgirl #32weekspregnant🤰🏻❤️ #cervicalchecks #pregnancylabor #babyfever #maternity #largefamily ♬ Countdown – Allison Venz

Prihvati notifikacije