BiH

SKANDAL U BiH Jesu li majke u Banovićima svojim tijelima plaćale Nevzetu Tufekčiću? Pogledajte, pa procijenite sami

Bosnu i Hercegovinu svakodnevno tresu brojne afere.

FOTO: PRINTSCREEN / TWITTER  / ŠAH-MAT
FOTO: PRINTSCREEN / TWITTER / ŠAH-MAT

Na društvenim mrežama pojavljuju se dokazi, video materijali skandala u kojima su učestvovali brojne poznate ličnosti iz sfere politike, društva, poznatih čitateljima portala Crna-Hronika.

Nevzet Tufekčić, bivši direktor Centra za socijalni rad u Banovićima, glavna je uloga u cijeloj priči.

Na Facebook stranici, Šah-mat pojavio se video klip koji je anonimnog autora na kojem se vidi kako navedena osoba, gospodin Nevzet Tufekčić, potpuno gol, oblači svoje donje rublje pred nepoznatom ženskom osobom u službenim prostorijama CZSR Banovići.

“Razumiješ, nit ću ja koga da molim više.” – govori potpuno gol bivši direktor Centra za socijalni rad u Banovićima dok oblači donje rublje.

“Meni je dobro, ja sam djecu riješila opremu odjeću obuću. Sve sam riješila, knjige, sveske, sve sam riješila. To sam spakovala i polako živjet ću ima dana. Svi ćemo…” – govori nepoznata ženska osoba na video klipu.

Zašto, majke slabog imovinskog stanja moraju svojim tijelom plaćati socijalnu pomoć – hranu i školske knjige za svoju djecu?, pita se i Twitter profil koji je također objavio video.

Istoimena stranica se oglasila postom u kojem su naveli da je video uklonjen sa Facebook stranice, ali da to ne znači kraj njihove borbe.

“Nakon nekoliko prijava prethodni post o Nevzetu Tufekčiću je uklonjen zbog kršenja pravila facebook-a. To nas neće zaustaviti u razotkrivanju cjelokupne istine sa ovim slučajem te naši pratioci u narednih par dana mogu očekivati cjelokupan videoklip (uključujući scene sexa) koji će biti objavljen na drugim stranicama i upute za gledanje ćemo podijeliti ovdje.

Nevzet Tufekčić treba da se stidi svojih postupaka i uputi javno izvinjenje prije nego objelodanimo snimke. ” – napisao je anonimni autor video snimka.

Nakon nekoliko prijava prethodni post o Nevzetu Tufekčiću je uklonjen zbog kršenja pravila facebook-a.To nas neće…

Posted by Šah-Mat on Tuesday, August 9, 2022

Šta kaže Nevzet Tufekčić na video snimak u kojem je potpuno gol?

“Treba da se stide i odgovaraju oni koji su kršili osnovna ljudska prava i nezakonito me pratili, uhodili, montirali i diraju u moju privatnost i sakrivaju se iza Facebook stranice.

Svi znaju da je u pozadini politička igra i osveta što sam tužio Ustanovu za nezakonitu smjenu, a ukoliko se dokaže inkriminisano djelo ja ne bježim od odgovornosti. Ali trebaju da odgovaraju i oni koji su ne nezakonito uhodili, bez sudskog naloga pretpostavljam. Snimak je jedna prljava igra i montaža. ” – izjavio je Nevzet Tufekčić, prenosi Crna hronika.

Prihvati notifikacije