Sarajevo

Sestra ubijenog Dženana Memića objavila emotivnu poruku: "Sedmu godinu već nisam čula tvoj glas"

Dženan Memić, ubijeni mladić danas bi slavio 28. rođendan. Njegova sestra Arijana Memić na svom Facebooku objavila je emotivnu poruku.

FOTO: FACEBOOK / DŽENAN MEMIĆ
FOTO: FACEBOOK / DŽENAN MEMIĆ

“Dragi Dženo

Još jedan tvoj rođendan, a tebe nema kraj nas.Sedmu godinu već nisam čula tvoj glas, nisam vidjela tvoj osmijeh.Mnogo toga sam ti željela reći, a nisam stigla.Svaka suza me podsjeti da još uvijek živiš, barem u mom srcu, jer tu nikada ne umireš.U moje misli te uvijek vrate uspomene, one te čuvaju u mom životu, iako više nisi sa mnom.Još uvijek je u sjećanje urezan onaj tvoj pogled i osmijeh…Pamtim sve tvoje savjete, lijepe riječi, prijekore i pohvale.Koliko me boli tvoja smrt, toliko me boli i život koji je mogao još da traje a dušmani ga ugasiše.Sve se odjednom na trenutak poravnalo, postalo besmisleno i prazno.Znaš…Postoje ljubavi koje žive samo u pjesmama, nadama i željama…One su čežnja, bol, čekanje bez znanja, nadanje i dugo trajanje, za sve što bi trebalo biti – a nije.Ljepotane moj, danas bismo slavili tvoj 28. rođendan.Danas ćemo opet svi biti skupa, samo tebe biti neće…I danas ćemo ti poslati ljubav u nebeske visine.Znaj da te volim i voljet ću te dok dišem.Živiš i tako će biti dok me bude! 11.08.1994.g – 11.08.2022.g”, napisala je Arijana Memić.

U znak sjećanja, porodica i prijatelji sastat će se danas, 11. augusta 2022. godine u 19 sati kraj “Ranjenog kamena” na Ilidži.

Dragi Dženo… ❤️Još jedan tvoj rođendan a tebe nema kraj nas.Sedmu godinu već nisam čula tvoj glas, nisam vidjela…

Posted by Arijana Memić on Wednesday, August 10, 2022

Prihvati notifikacije