Jet set

Sergej i Kristina Ćetković o kćerkama: Ako budu željele da upoznaju svoje biološke roditelje, uradićemo sve da se to desi

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina imaju dvije kćerke: Lolu i Milu. Nije tajna da su supružnici djevojčice usvojili neposredno nakon što su se rodile. Lola je u njihov dom stigla 2010, a dvije godine kasnije pridružila im se i četvoromjesečna Mila.

FOTO: PREUZETO AZRA.BA
FOTO: PREUZETO AZRA.BA

Lola je bila predivna, mirna beba, samo se smijala. Njen dolazak pamtim kao jedan od najljepših trenutaka u životu. Nije bilo straha, odmah smo se uklopili kao da smo oduvijek bili zajedno. Mila je bila jako nemirna kao beba. I sada u šali kažem: da je Mila bila prva, ne bismo poželjeli drugo dijete, prisjetila se Kristina prvih dana roditeljstva, prenosi Hello.

Sergej i njegova supruga od svojih nasljednica nikada nisu krili da su usvojene. Stalno su im govorili da su ih oni „rodili iz srca”.

– Njih dvije odavno znaju da su usvojene i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i ako budu željele da upoznaju svoje biološke roditelje, uradićemo sve što je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga jer im niko ne može biti više majka i otac od nas dvoje, bez obzira na to što ih nismo rodili, jasan je Sergej, koji ima samo jednu poruku, prenosi Azra.ba.

Prihvati notifikacije