Jet set

Richard Gere zamijenio glamur boravkom na selu pa pokazao kako provodi vrijeme sa sinom

Holivudska zvijezda Richard Gere nije se pojavio na dodjeli Oscara.

FOTO: IG / HOLACOM
FOTO: IG / HOLACOM

Nakon problema s upalom pluća zbog koje je bio i hospitaliziran, Gere se orijentirao na provođenje vremena u prirodi gdje provodi kvalitetno vrijeme s članovima svoje porodice.

Četveročlana porodica popularnog glumca uživa daleko od grada, a supruga Alejandra Gere nekoliko je fotografija podijelila i na Instagramu. Objavila je kako ona i Richard Gere te njihova dva sina, četverogodišnji Alexander i dvogodišnjak čije se ime još ne zna, provode vrijeme na farmi, uživajući u opuštenim trenutcima.

Na fotografiji Gere drži ruku na leđima svoje supruge i gleda kako Silva poseže naprijed i stavlja svoju ruku preko Alexanderove, pomažući mu da pomuze kravlje vime u šalicu.

– U ovim vremenima, pogotovo ako živite u gradu, tako je teško moći uživati ​​u osnovnim užicima koje nam priroda nudi, one koje najviše cijenim i one koje želim usaditi u svoju porodicu. Povratak osnovama. Ovo je za našeg voljenog Homera Gerea, napisala je Alejandra u objavi prisjetivši se svog svekra koji je nedavno preminuo.

Prihvati notifikacije