BiH

Prva kćerka u Srba poslala poruku Stanivukoviću: Ne znam šta bih ti rekla dragi gradonačelniče

Cijeli region je obišla vijest kako je sinoć, u toku koncerta Momčila Bajagića Bajage, na banjalučkom Kastelu, za sada javnosti nepoznata djevojka prišla gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću i udarila mu šamar.

FOTO: OSLOBOĐENJE
FOTO: OSLOBOĐENJE

Jutros je mlađahni gradonačelnik grada na Vrbasu dobio još jedan šamar, ovaj put verbali, ili da budemo precizniji, pisani, kojeg mu je opalila “prva kćerka u Srba”. Naravno, riječ je o Gorici Dodik, koja je Stanivukoviću poručila da je upravo on u praksu uveo ponašanje koje je domostrirala nepoznata djevojka. Užasno je to da danas svako kome se ne svidjaš može da ti priđe i fizički te napadne, mislila sam da je to vrijeme davno prošlo. Djevojka je nažalost samo sebe ponizila ovim što je uradila. Ali da ne zaboravimo da je upravo ovaj koji je dobio šamar “legalizovao” takvo ponašanje.

Vjerujem da se svi sjećaju kako se on obraćao štićenim ličnostima, ljudima koji predstavljaju ovu Republiku, pritom ne mislim da on uopšte obnaša takvu funkciju da bi imao pet telohranitelja i da treba da bude štićena ličnost.

Kako je upadao na privatne posjede jer je on sebi dao za pravo da presuđuje… Ne znam šta bih ti rekla dragi gradonačelniče, ali kako si sejao tako i žanješ, napisala je Dodik.

Prihvati notifikacije