Košarka

Procurila najodvratnija anegdota o Shaqu ikada: Ono što je uradio saigraču nije humano

Shaquille O‘Neal važi za jednog od dva najdominantnija košarkaša u historiji, a osim po tome poznat je bio i po maltretiranju igrača sa kojima je dijelio svlačionicu.

FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Njegov nekadašnji timski kolega Matt Barnes prije nekoliko dana ispričao je do sada nepoznatu anegodotu o Shaqu, možda i najodvratniju kada je o njemu riječ.

Bilo je to u sezoni 2008/2009 kada se Shaq, tada igrač Phoenixa, odlučio “poigrati” sa zamjenskim centrom Louom Amundsonom na zaista užasan način. 

– Shaq je prije zagrijavanja uoči utakmice uzeo njegov štitnik za zube i stavio ga u gaćice, ispod j**a. I svi su to znali osim Loua. Shaq je prošao cijelo zagrijavanje s njegovim štitnikom za zube pod j****a.

– Kad smo se vratili u svlačionicu, stavio je štitnik natrag u njegov ormarić. Kad ga je Lou poslije stavio u usta, svi smo pomrli, popadali na pod. Znam da smo trebali nešto reći, ali to je Shaq, moglo bi postati gadno.

Shaq je takav, znao je izluđivati druge, hrvati se s njima go, uvijek se trudio održavati veselu atmosferu, ispričao je Barnes u podcastu sa Paulom Georgeom.