Fudbal

Prilično šokantne kvote svjetskih kladionica: Kladioničari znaju ko će biti svjetski prvak?!

Odgovor na posljednje pitanje katarskog Mundijala dobićemo ovog popodneva, približno u 18 sati, pod uslovom da ne bude produžetaka i penala

FOTO: GEORGI LICOVSKI/EPA
FOTO: GEORGI LICOVSKI/EPA

Francuska ili Argentina? Šampion ili izazivač? Trikolori ili Gaučosi? Evropa ili Južna Amerika? Kilijan Mbape ili Lionel Mesi?

Odgovor na posljednje pitanje katarskog Mundijala dobićemo ovog popodneva, približno u 18 sati, pod uslovom da ne bude produžetaka i penala.

Na osnovu prikazanog na prvom zimskom šampionatu, može se reći da ova dva tima s pravom biju završni boj. Možda su učenici Didijea Dešana bili konstantniji, za razliku od čete Lionela Skalonija koja je turnir počela šokantnim porazom od Saudijske Arabije.

Pa ipak, kako je vrijeme odmicalo, Leo i saigrači su hvatali pobjednički ritam, redom otpisujući Meksiko, Poljsku, Australiju, Holandiju i Hrvatsku.

S druge strane, aktuelni prvaci su rutinski dobili bitke protiv Australije i Danske, potom si dozvolili luksuz da izgube od Tunisa, nakon čega su eliminisali Poljsku, Englesku i Maroko.

Sve što je bilo sada pada u vidu. Jedino bitno je ono što nas očekuje od 16 sati. Analitičari su složni u ocjeni da je ovo bitka prilično ujednačenih rivala.

Pročitajte još

Mnogi žele da sveti fudbalski gral podigne Mesi u svojoj posljednjoj mundijalskoj avanturi i tako stavi šlag na tortu reprezentativni karijere, te okonča GOAT trku jer bi sa boginjom postao nedostižan najvećem protivniku, Kristijanu Ronaldu.

S druge strane, mladi Mbape već ima najvrjedniji trofej. Odbarni li ga, sa samo 23 godine imaće već dva. Tako bi on započeo svoju GOAT priču, jer je pred njim još najmanje desetak godina vrhunskog fudbala.

I kladionice su rekle svoje na ovu temu. I u ovom trenutku više favorizuju Argentince. Bet365 kvotu na trijumf Gaučosa je spustio 2,75 na 2,7, a na pobjedu Trikolora podigao sa 2,75 na 2,8. Razlika je, dakle, minimalna. Neriješen ishod se “plaća” koeficijentom 3,10.

Omjer u čuvenom William Hillu je 2,62 – 2,88 u koristi Mesija i drugova, uz kvotu 3,00 na remi.

I Bet-at-home favorizuje Južneoamerikance sa trenutnim omjerom 2,65 – 3,10 – 2,85, baš kao i Bwin sa koeficijentima 2,70 – 3,10 – 2,80…

Prihvati notifikacije