Qatar 2022

Pojavile se slike dresa Srbije za Svjetsko prvenstvo? Navijači: Ovo je jezivo

Fudbalski savez Srbije još nije predstavio opremu u kojoj će reprezentacija Srbije nastupiti na Svjetskom prvenstvu krajem godine u Kataru, ali je dres objavljen na službenoj stranici Pume, proizvođača opreme srbijanske reprezentacije. Još prošlog mjeseca je slika dresa počela kružiti društvenim mrežama, ali ga je tek sad Puma pustila u prodaju u SAD-u te nakon loših reakcija odmah povukla iz prodaje.

FOTO: SCREENSHOT/TWITTER
FOTO: SCREENSHOT/TWITTER

Dresom dominira crvena boja uz zlatne detalje na rukavima i oko kragne, a navijači su zgroženi izgledom novog dresa. Smatraju da dres više podsjeća na dresove Crne Gore, Poljske ili Albanije nego na dosadašnje dresove Srbije.

“Ovo je jezivo. Trebaju se svi u Savezu sramiti što su dopustili da ovo bude novi dres. Izgledamo kao Crna Gora s poljskim grbom”, “Što je ovo?!”, “Užas i noćna mora”, “Zlatna boja kao da smo Crna Gora…”, “Dres je užas, ne znam je li crnogorski ili albanski”, “Veći je natpis Puma na dresu nego Srbija, kao da su nas htjeli poniziti”, “Katastrofa”, “Je li ovo neslana šala”, neki su od komentara navijača Srbije.

Srbijanski Kurir tvrdi da Srbija ipak neće zaigrati u ovom dresu. “Kurir je imao uvid u finalnu verziju dresa i prvi dojam je da to nije onakav izgled kakav smo vidjeli na društvenim mrežama. Dres izgleda neusporedivo bolje i vjerojatno će i sami komentari biti drugačiji od kraja avgusta kada dres bude predstavljen.”

Prihvati notifikacije