Fudbal

Počeli radovi na stadionu Zrinjskog

Na glavnom terenu stadiona HŠK Zrinjski jutros su započeli radovi na uklanjanju travnjaka i premještanju istog u sveučilišni kampus u Rodoču.

FOTO: HŠK ZRINJSKI MOSTAR/FACEBOOK
FOTO: HŠK ZRINJSKI MOSTAR/FACEBOOK

Radovi označavaju početak realizacije infrastrukturnog projekta kojim će stadion sedmerostrukog prvaka BiH dobiti hibridni travnjak u sklopu projekta “Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH”, navedeno je na službenim stranicama mostarskog kluba.

Tim povodom sutra će se u Mostaru održati operativni sastanak između predstavnika HŠK Zrinjski Mostar, Nogometnog saveza BiH i konzorcija izvođača radova koji čine firme Wickr Group a.s., Hellasod SA i Tarkett sports B.V.

Podsjetimo, Nogometni savez BiH ušao je u projekt postavljanja hibridnih travnjaka na bh. stadione u suradnji s UEFA-om.

Ugovorom je obuhvaćena prva faza radova u 2022. godini za pet stadiona, i to: Gradski stadion Banja Luka, stadion “Tušanj” u Tuzli, stadion “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, te stadion “Rođeni” i stadion pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Ovo ljeto počeli su radovi na četiri stadiona (osim stadiona pod Bijelim brijegom) i do sada postavljanje hibridnog travnjaka ni na jednom nije završeno.

Prihvati notifikacije