Košarka

Partizan se ogradio od teških uvreda hrvatskim košarkašima (VIDEO)

U Beogradu se odigrala zadnja utakmica regularnog dijela Eurolige između Partizana i Valencije.

FOTO: SK.HR
FOTO: SK.HR

“Grobari” su u jednom trenutku podigli transparent na kojom je pisala poruka vezana za Hrvate, kao i Dinu Rađu koji je bio dio tima koji je u Ateni napustio postolje.

“Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema Ust**ama što beže sa postolja u Atini”, piše na paroli Grobara. Pritom su skandirali “Dino Rađa, pi*** ustaška” te time naljutili ostale navijače.

Na taj trasparent i skandiranja koja su upućena Dinu Rađi službeno je reagirao KK Partizan, prenosi Sk.hr.

Uz zahvalu navijačima na rekordnoj prosječnoj posjećenosti na utakmicama Eurolige, istaknuto je i sljedeće:

KK Partizan ovim putem želi istaknuti nerazumijevanje određenih događanja i neslaganje s pojedinim postupcima kojima smo večeras svjedočili. Iako su svi svjesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakterizira navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tijekom večerašnje utakmice, a različitih strana Arene.

Također, Klub ne razumije neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili.” Ovdje poslušajte kako je to izgledalo.