Magazin

Ovo su 4 najbogatije djevojčice na svijetu: Sa 10 godina proputovale su cijeli svijet, a njihovo ime ne smije niko da uzme - inače će biti tužen 

FOTO: INSTAGRAM/VICTORIABECKHAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/VICTORIABECKHAM/SCREENSHOT

Najbogatije djevojčice na svijetu bogate su zahvaljujući svojim roditeljima. One potiču iz porodica pjevača, glumaca, reality zvijezda i sportista. U želji da budu posebne, roditelji im daju neobično i jedinstveno ime. One su danas tinejdžerke, ali za 10 godina dominiraće svetskom jetset scenom. 

Harper Seven Beckham (11 godina) 

Harper je rođena zvijezda. Otkako je Victori-a zatrudnila, bilo je mnogo spekulacija da li će ovog puta roditi djevojčicu. Pošto je Harper došla na svijet 10. jula 2011. godine, svijet je obišla vijest o njenom rođenju. 

Sama Harper je inspirisala svoju mamu Victoriu za potpuno novi koncept odjeće “Mama i ja”. Djevojčica je od privih dana svog života redovan gost skoro svih modnih revija. Iako ima 11 godina, Harper ima svoju instagram stranicu. 

Ema Maribel Muniz (14 godina) 

Ema je kćerka pjevačice i glumice Jennifer Lopez i Marc Anthony-ja. Talenat za muziku naslijedila je od slavnih roditelja. Na svim muzičkim turnejama prati Jennifer Lopez i sa njom pjeva pojedine numere. 

Pošto obožava Ben Affleck-a viđena je u njegovom društvu nekoliko puta, a nije poznato gdje se danas nalazi, s obzirom da je njena majka na medenom mjesecu. 

North West (9 godina) 

Kćerka Kim Kardashian i Kanye West-a može biti samo neko sa jakom ličnošću što North West (Sjever -Zapad) zaista jeste. 

Kada se rodila svi su brujali o njenom neobičnom imenu koje je na prvu zvučalo veoma bizarno. Međutim, vremenom smo se navikli pogotovo što je uz ovako neobično ime došla i djevojčica neobičnog karaktera. 

Blue Ivy(10) 

Kćerka Beyonce i Jay Z-ija je najstarije dijete muzičkih zvijezda. Blue Ivy ima samo 10 godina i zakonski zaštićeno ime, što znači da niko više na svijetu ne smije da se zove kao ona. 

Blue Ivy je sa samo osam godina počela da zarađuje novac. Prvu platu dobila je kao narator audio knjige “Hair Love”, filmu koji je dobio Oskara za najbolji kratki animirani film. 

Prihvati notifikacije