Magazin

Ovi muževi su top! - Tri horoskopska najbolja supruga

Devet planeta, niz sazviježda i 12 horoskopskih znakova spominju se u astrologiji. Znakovi su podijeljeni na različite elemente - vodu, zemlju, zrak i vatru, a zbog te činjenice svaki od njih ima neke svoje prednosti i mane.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Astrolozi se tim prednostima i manama redovito bave, a, između ostalog, izdvojili su i tri horoskopska znaka koja se smatraju idealnim supruzima, onakvima kraj kakvih želimo provesti cijeli život, piše zadovoljna.hr.

Bik

Muškarci rođeni u ovom znaku su vjerni, odani partneri koji su tu za svoju suprugu u svakom pogledu. Ne bježe od kućanskih poslova, kao ni od bilo koje druge obaveze. Vole stabilnost, što je jedan od razloga zbog kojeg neće “ljuljati čamac u kojem se voze”.

Muškarac rođen u znaku Bika svoju suprugu časti i slavi svaki dan. S njim je lako razgovarati, a on najviše želi živjeti svoj život kao supružnik odan ženi koju voli.

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca jako su romantični i sve će učiniti da usreće ženu koju vole.

Odani su i dragi partneri velikog srca koji će vas znati cijeniti u svakom trenutku. Vjerovatno nikada nećete naći muškarca koji je zaljubljen u vas kao što to bude jedan Strijelac.

Riba

Muškarci rođeni u ovom znaku svoju ulogu supruga shvataju jako ozbiljno. Između ostalog, jako su posvećeni ideji kako se finansijski najbolje pobrinuti za kućanstvo, ali i kako biti romantični partner.

Supruzi rođeni u znaku Ribe su oni koji donose cvijeće, kuhaju večere, puni su nježnosti i empatije.

Prihvati notifikacije