Magazin

Ovi horoskopski znakovi su najbolji spoj

Kad se ovi znaci upare - tu prosto nema greške.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Rak i Strijelac

Obično se vatra i voda ne poklapaju najbolje, ali Strijelac i Rak imaju savršenu mješavinu karakteristika koje mogu da im pomognu da uravnoteže jedno drugo i izvuku ono najbolje iz svog partnera. Rakova emocionalna priroda inspiriše Strijelca da uspori i bude demonstrativniji, dok Strijelac ohrabruje Raka da bude malo blesav.

Bik i Škorpija

Bik, kojim vlada Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva – cijenit će Škorpijinu senzualnost i strastvenu prirodu. To je ujedno i recept za sjajan seksualni život. Zauzvrat, Škorpije će cijeniti osjećaj sigurnosti kojim Bikovi odišu. Ova kombinacija znakova donosi ekstravagantne, otmene sastanke koje nikada nećete zaboraviti.

Lav i Blizanci

Lav nudi energiju i strast u vezi, dok Blizanci donose mladost i razigranost. Ova dinamika će učiniti da uvijek budete svježi i da vam nikad ne bude dosadno kad ste zajedno. Lavovi vole da budu u centru pažnje, dok Blizanci vole da ćaskaju. To pomaže Lavovima da se osjećaju bitnim, dok Lavovi mogu pomoći Blizancima da bolje izraze svoja osjećanja.

Ribe i Djevica

Djevica ima tendenciju da bude pomalo rezervisana, jer su perfekcionisti i često razmišljaju o gomili manje bitnih stvari. Međutim, ekspresivna priroda Riba će ih stalno podsjećati i da treba da se zabavljaju.

Prihvati notifikacije