Košarka

Otkrio ga saigrač: Jokić je pio i po šest piva dnevno u Somboru

Nikola Jokić je uvijek nezaobilazna tema u Denveru čak i kada se sam ne pojavljuje u programu.

Nikola Jokić
FOTO: USA TODAY SPORTS

Aaron Gordon, koji je tokom ljeta bio u Somboru, razgovarao je sa Michaelom Porterom Juniorom, a u jednom trenutku su se dotakli i Jokića.

Poznato je koliko Gordon poštuje Jokića, a bivši as Orlanda je govorio o radnoj etici.

“Jokić je veliki lider. Uvijek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa nakon utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dijele loptu. On je zvijer“, rekao je Gordon.

Nadovezao se i Porter koji je pojasnio kako je izgledalo Jokićevo leto u Srbiji.

“On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Vjerovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja“, dodao je Porter. (N1)

Prihvati notifikacije