Region

Oglasio se gradonačelnik Makarske nakon izjave o gostima iz BiH: Naši dragi susjedi...

Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović komentirao je pisanje medija da on za problem onečišćenja tog grada ne krivi gradske komunalne službe, već turiste iz BiH.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Paunović je komentirao kako nekultura i nepoštovanje reda nemaju nacionalni predznak. Žao mi je što je moja izjava o čišćenju grada i neredu koji ostaje iza pojedinaca pogrešno interpretirana. Drago mi je da brojke pokazuju kako naši prvi susjedi i dragi gosti iz BiH ne padaju pod utjecaj površnih tekstova izvađenih iz konteksta. Kao i uvijek do sada, osobito u korona uvjetima kada su spašavali sezonu, turisti iz Bosne i Hercegovine u velikom broju ljetuju u našem gradu, jer znaju da su ovdje dobrodošli i cijenjenji gosti istakao je Paunović.

Gradonačelnik Makarske naglašava kako su komunalni red, prenapregnuta infrastruktura i čistoća, teme koje se tiču svih građana i gostiju, bez obzira na to odakle oni dolaze. Svi moramo preuzeti svoj dio odgovornosti za red u zajednici, a na nama kao Gradu je da omogućimo što jednostavnije i lakše djelovanje svih faktora koji su u službi građanima i turistima – zaključio je Paunović.

Prihvati notifikacije