Fudbal

ODOBRENA MILIONSKA INJEKCIJA Vlada RS spašava premijerligaša od propasti

Vlada RS je na današnjoj sjednici odobrila finansijska sredstva Borcu za nastavak sezone, a fudbalere banjalučkog klub prvi trening u novoj godini čeka u subotu, javlja ATV.

FOTO: FK BORAC/FACEBOOK
FOTO: FK BORAC/FACEBOOK

Potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković zahvalio se predsjedniku manjeg bh. entiteta Miloradu Dodiku.

“U ovom trenutku je najvažnije da smo uspjeli da obezbijedimo novac za izmirenje dugovanja i nastavak sezone. Veliku zahvalnost dugujemo Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske i Vladi Republike Srpske uz čiju podršku smo uspjeli da prevaziđemo probleme koji su nas snašli. O svemu ćemo razgovarati na konferenciji za novinare.”, kratko je u telefonskom razgovoru za ATV poručio Bogoljub Zeljković, potpredsjednik Borca.

Pročitajte još

Za sutra je najavljena i službena pres konferencija.

Podsjećamo, Borac je bio u potrazi za dva miliona KM, koja su mu bila hitno potrebna do sutra, a navodno je Vlada i izdvojila tu sumu novca…

Bilo je planirano da se crveno-plavi ovog utorka okupe na Gradskom stadionu i počnu sa pripremama za proljetni dio sezone.

Prvo okupljanje je, međutim, prolongirano za 14. januar, a razlozi su bili upravo finansijske prirode. Borac bi na pripreme u Antaliju trebao krenuti 27. januara, dok je za 29. planirana pripremna utakmica protiv moskovskog Dinama.

Prihvati notifikacije