Magazin

Neda Ukraden traži muža i ima hit zahtjeve: "Ne želim da mu budem mama i neću veliku razliku među nama" 

FOTO: INSTAGRAM/NEDAUKRADEN/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/NEDAUKRADEN/SCREENSHOT

Kroz život su joj se udvarali i stariji i mlađi, a ono što ona traži u muškarcu je dobra ličnost i inteligencija. Nije joj bitan izgled, ali isto tako ne želi nekoga jako mladog, kome može da bude mama. 

Pjevačica Neda Ukraden (71) već je dugi niz godina solo igračica, a za Express.ba je otkrila kakvog muškarca traži. Najbitnije joj je da ne postoji velika razlika u godinama. 

“Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htela da bude takva razlika da bih mogla da ga rodimi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome da budem kao mama”, istaknula je. 

Ipak, kaže da joj izgled ne igra presudnu ulogu. 

“Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo i lijep cvijet i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni”, opisala je pjevačica. 

Osim karakteristika koje je nabrojala najbitnije joj je kaže, zdravlje. 

“Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovjek više može da poželi osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pjesmi i svojoj porodici je moja najveća i jedina želja”, dodala je. 

Podsjetimo, Neda je bila udata za reditelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedica moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju ćerku Jelenu. 

Prihvati notifikacije