Fudbal

Navijači Borca bijesni na mladog bh. reprezentativca zbog objavljene fotografije

Čuvar mreže Fudbalskog kluba Borac i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nikola Ćetković, našao se u neočekivanim problemima.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Naime, Ćetković je u probleme “upao” nakon što se sa ocem fotografisao sa šalom Crvene zvezde, a fotografija je izazvala brojne reakcije navijača banjalučkog tima.

Mladi čuvar mreže je sa ocem pratio meč Eurolige koji je Crvena zvezda igrala protiv Žalgirisa, a sada se nakon brojnih reakcija oglasio na Instagramu gdje je poručio da se radi o nesporazumu.

“Svojim drugovima i braći sa tribina dugujem objašnjenje i veliko izvinjenje. Došlo je do problema nakon što je moj otac na Facebooku podijelio sliku na kojoj nas dvojica držimo Zvezdin šal. Moj otac, dugogodišnji navijač kluba iz Beograda, želio je sliku ispred Arene za uspomenu i bez loše namjere je objavio na društvenim mrežama. U potpunosti razumijem bijes i nezadovoljstvo naših navijača.”

FOTO: CETKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOOT
FOTO: CETKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOOT

“Za klub i ovaj grad sam uvijek davao sva i više od toga. Svjesno sam narušio svoje zdravlje kako bih časno i dostojanstveno branio grb i boje našeg kluba. Nisam dozvolio nikome da priča loše o klubu i navijačima. Često sam dolazio u sukob mišljenja sa ljudima jer oni na Borac gledaju površno. Borac je ono što teče u krvi, Borac je ono što ti daje snagu, Borac je život. Za mene je oduvijek bilo i biće dok sam živ. Još jedno veliko izvinite zbog stvari koje su dovele do ove situacije. Ako navijači misle da više nisam dobrodošao u njihove redove, poštovaću to i vratiti sva obilježja grupe”, poručio je Ćetković.

Mladi Čuvar mreže je na susretu protiv Austrije u Evropi zaradio tešku povredu zbog koje je propustio prvi dio sezone.

Za banjačučki tim je do sada odigrao 55 mečeva, a debitovao je i za “A” reprezentaciju BiH.

Prihvati notifikacije