Jet set

Nakon dva propala braka turski zavodnik se ponovo oženio

Jedan od popularnih turskih glumaca koje su mnoge žene obožavale, bio je i glumac Ozdžan Deniz (50) kojeg svi pamtimo po ulozi u seriji “Istanbulska nevjesta”.

FOTO: IG / SAMAR.DADGAR
FOTO: IG / SAMAR.DADGAR

Daleko od reflektora i blistavih uloga, njegov život je bio ispunjen skandalima. On iza sebe ima dva braka. Sa glumicom Handan Deniz je bio u braku od 1991. do 2000. godine.Nakon razvoda je dugo bio sam, a prema pisanju medija, tada su mu život ispunile veze za jednu noć i nestalan ljubavni život.

Sa drugom suprugom Fejzom Aktan se vjenčao u tajnosti 2018. godine, ali je sreća potrajala jedva godinu dana. Iz drugog braka ima i sina Kuzeja, a sa bivšom supruom je vodio bitku za starateljstvo. Fejza je optužila Ozdžana za fizičko zlostavljanje, a on nju da nije dobra majka njihovom sinu Kuzeju. Na kraju je starateljstvo dodijeljeno majci, ali je povećan i broj dana tokom kojih Ozdžan može da viđa sina.

Prema pisanju stranih medija, razlog za krah glumčevog drugog braka bilo je nekontrolisano trošenje Frejze Aktan, što je primoralo Ozdžana da joj oduzme kartice.Nakon godina burnog života, glumac se skrasio pored 23 godina mlađe modne dizajnerice Samar Dagdar (27).

Vezu su započeli početkom 2021. godine, a vjenčali su se krajem januara. Trenutno uživaju u medenom mjesecu u Dubaiju.

Prihvati notifikacije