Magazin

Najteži dani Jelene Karleuše: Nakon razvoda desila se prava drama - "Ovo mi je najgori dan u životu"

Pop zvijezda Jelena Karleuša juče, 5. jula objavila da se razvela posle 14 godina od Duška Tošića.

FOTO: TELEGRAF.RS
FOTO: TELEGRAF.RS

Istog dana, Karleuša se našla u pravoj životnoj drami.

Naime, ona je tokom nevremena u Beogradu krenula autom, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože napustila je automobil, a našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suho.

Cijelu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pjevačica je sve objavila na društvenoj mreži Instagram.

“Ovo je najgori dan u mom životu”, čuje se u jednom momentu kako govori diva.

Podsjetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvod i pojasnila da se Tošić više ne vidi sebe kao dio porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumjevanje medija jer je to uzaludno.

Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa navalite. Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša, piše Telegraf.

Prihvati notifikacije