Fudbal

Mirsad Ahmedhodžić zaprijetio: Bolje vam je da povučete suspenziju!

Anel Ahmedhodžić (24) se oglasio na Instagramu nakon sto ga je suspendovao Fudbalski savez BiH.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

“Htio sam sačekati da se završe utakmice prije nego što progovorim, ali su se okolnosti promijenile. Nažalost, dogodila mi se manja povreda tetive i odlučio sam da ne dođem na okupljanje kako bih započeo rehabilitaciju što je prije moguće i kako bih se vratio što prije na teren.

Svi koji su trebali znati, dobili su informaciju na vrijeme. Znam svoje tijelo i znam da je najbolje da ostanem u Sheffieldu u ovom slučaju kako bih ostavio sebi šansu da ostanem zdrav za ostatak sezone.

Svi znaju šta osjećam prema BiH, svi znaju da ostavim sve na terenu kada igram. Ne vjerujte svemu što pročitate. Svakako, mislim da većina zna za probleme koji su prisutni u našoj reprezentaciji.

Želim svojim saigračima iz BiH mnogo sreće u utakmicama”, napisao je Anel.

Interesantno, opet se oglasio njegov otac Mirsad na društvenim mrežama:

“Bolje da povuku suspenziju i izvinu se, to im ja preporučujem. Dali ste Anelu suspenziju što je povrijeđen. On vam je dostavio sve što ste tražili, sve ima crno na bijelo”, napisao je Mirsad Ahmedhodžić na Facebooku.

“Anel Ahmedhodžić ima povredu tetive i mogao bi propustiti utakmicu Sheffield Uniteda protiv Spursa”, takođe je objavio Anelov otac.

Prihvati notifikacije