Fudbal

Messijev otac poludio na nove informacije koje su objavljene o Leu: Pa gdje su vam dokazi?!

Kontroverzni Jorge Messi oglasio se nakon što se medijski prostor napunio bombastičnim informacijama o njegovom sinu Leu.

FOTO: ALEJANDRO GARCIA/EPA
FOTO: ALEJANDRO GARCIA/EPA

Otac i zastupnik argentinske zvijezde PSG-a iskoristio je svoj Instagram profil kako bi kategorički demantirao tri konkretna natpisa.

Što se tiče razgovora koje vodi s PSG-om o produljenju ugovora s Leom, Jorge Messi “lažnom viješću” opisuje da francuski klub ne želi popustiti svim igračevim zahtjevima, kako je objavljeno u Francuskoj.

Pročitajte još

Druga informacija na koju aludira Jorge Messi je da za Al-Hilal u Saudijskoj Arabiji traži 600 miliona eura.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

I na kraju, odlučno demantira, kako je kružilo na Twitteru, da Leo Messi nije završio trening u utorak jer je bio razočaran s idejama Christophea Galtiera. Prema tim informacijama, trener ga je molio ostane na treningu, ali nije uspio.

“OPASNO LAŽNE VIJESTI!!!!”, piše Jorge Messi na svom Instagram profilu, a zatim ponavlja tu informaciju. “Dokle će još lagati? Gdje su dokazi? Aaaa, sve je to laž… OK!!!”, pojašnjava Leov otac…

Messijev se ugovor s PSG-bliži kraju i očito je da će broj senzacionalističkih informacija samo nastaviti rasti sve dok ne potpiše novi. Za PSG-a ili za koga već bude…

Prihvati notifikacije