Politika

Krivić o Komšiću: Budžetski uhljup i statista već 12 godina nikada i nigdje nije postigao gol, a kad će, ne znamo

Anis Krivić, član Glavnog odbora SBB-a i kandidat za Državni parlament na predstojećim izborima oglasio se na Facebooku.

FOTO: ANIS KRIVIĆ/FACEBOOK
FOTO: ANIS KRIVIĆ/FACEBOOK

Krivić je komentirao politiku i domete Željka Komšića i njegovih 12 godina u Predsjedništvu BiH.

Njegov status prenosimo u cijelosti: 

– Željko Komšić, kao i mnogi prije njega koji su to pokušali – ali nisu uspjeli, jer je takvo stanje suprotno elementarnim zakonima fizike – ne može sjediti istovremeno na dvije stolice i zato teško može javnosti u BiH objasniti kada i u kojem svojstvu je onaj pravi Komšić.

Kada treba ući u Predsjedništvo BiH, Komšić se javno izjašnjava kao Hrvat, a čim uđe u Predsjedništvo skine hrvatsko nacionalno odjelo i pretvara se u kontranacionalnog “građanskog tribuna”.

A kako je sa te pozicije anacionalnog demagoga, jeftinog populiste i lažnog građanina, branio državu BiH u 12 godina veselog sjedenja u fotelji člana Predsjedništva BiH, najbolje govori činjenica da su podjelu BiH, secesionističke planove Milorada Dodika, te blokade HDZ-a i Dragana Čovića, suštinski zaustavljali i zaustavljaju stranci, isti oni protiv kojih Željko Komšić i družina posljednjih mjeseci vode medijsku hajku – Vašington, Brisel i London, odnosno njihove visoke diplomate i njihove ambasade u Sarajevu.

U tom teškom poslu odbrane suvereniteta BiH, nejaki Komšić, hipnotizer naivnih Bošnjaka, imao je ulogu statiste u kukuruzu – objavio je Anis Krivić. 

BUDŽETSKI UHLJUP I STATISTA VEĆ 12 GODINA NIKADA I NIGDJE NIJE POSTIGAO GOL, A KAD ĆE NE ZNAMO Željko Komšic, kao i…

Posted by Anis Krivić on Wednesday, August 10, 2022

Prihvati notifikacije